chuck norris viccek

Nincs evolúció csupán azon élőlények listája akiket Chuck Norris élni hagyott. Ő dönti el mennyi az idő.


Nemreg Volt Chuck Norris Szuletesnapja Ezert Felelevenitettuk A Legjobb Chuck Norris Vicceket Egyhelyen Disney Quotes Funny Movie Quotes Funny Funny Movies

65 2 szavazat Chuck Norris benzinnel oltja a tüzet.

. Küldj be Chuck Norrisról viccet vicces képet videót mi kiposztoljuk. Chuck Norris meg fogja semmisíteni az NBC-t a jog és igazság című műsoruk miatt hiszen ezek le vannak védve Chuck Norris jobb és. Chuck Norris válogatás Szerintem Chuck Norris nem a legerősebb a világon egy pillanat valaki csenget.

Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja. A Szovjetunió akkor adta fel a fegyverkezési versenyt és bomlott fel amikor egyszer Gorbacsov megnézte a Delta Force sorozatot. Chuck Norris pórázon vezeti az áramot.

A férfi szívéhez Chuck Norris öklével a legkönnyebb eljutni. Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a dvd lejátszóba vissza tudja nézni az egész disznóvágást. 1999 július 19 - én egy meztelen Chuck Norris érkezett a föld atmoszférájába áthúzott 14 állam felett és elérte a 3000 fokos hőmérsékletet.

About Chuck Norris benzinnel oltja a tüzet. Chuck norris vicc válogatás. Miután nevettünk és sírtunk miközben átválogattuk a Chuck Norrisról szóló sok egyedi tényt itt van a legjobb Chuck Norris viccek listája amit összegyűjtöttünk.

Amikor Orbán Viktor megszületett egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról. Chuck Norris ma ünnepli a születésnapját ezért összegyűjtöttük nektek a tizenöt legjobb vele kapcsolatos. A Halálnak egyszer Chuck Norris-közeli élménye volt.

A 15 legjobb Chuck Norris vicc. Chuck Norris elindul a vizen járva és átér utána Jézus ő is átér amikor Mózes rálépett a vízre beleesett és megfulladt. Ha a Google-ben rákeresel a Chuck Norrist jól seggberúgják kifejezésre az eredmény 0 találat.

Egy szakállas vicc új köntösben. Chuck Norris viccek poénok történetek. Chuck Norris viccek Kedvencekhez Ser.

A Biblia eredeti címe. Viccek rövid viccek a legjobb viccek fárasztóviccek faviccek móricka viccek morbid viccek és még sokféle vicc gyűjteménye egy helyen. A legjobb Chuck Norris viccek.

Chuck Norris viccek - Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Gyere és röhögj te is a Chuck Norrisról szóló vicceken. Mikor Chuck Norris elkészíti az adóbevallását akkor csak egy üres lapot küld be a fényképével amin éppen támadni készül.

Chuck Norris ki tudja nyomni a lekvárt a palacsintából akkor is ha az túrós. Sylvester Stallone barátok közt a kör chuck norris a 15 legjobb chuck norris vicc chuck norris viccek a feláldozhatók. Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.

Visszatérést bármilyen űrruha nélkül. Válogatott Chuck Norris viccek csak a legjobbak. Chuck Norris fogadott a NASA - val hogy képes túlélni egy.

Vicces idézetek humoros szövegek egysoros poénok és király sms-ek. Chuck Norris viccek Chuck Norris. Chuck Norris első osztályos zsebszótára alapján alkották meg a Wikipediat.

Több 1000 vicc mindig frissül. Chuck Norris és Bandi. Azóta van zsiráf amióta Chuck Norris nyakon vágott egy lovat.

Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen. De csak miután Chuck Norris megteremtette Istent. Jézus Mózes és Chuck Norris állnak a Jordán folyó partján.

Ezekben komoly szerepet kapott Norris harcászati képzettsége azon belül is a pörgőrúgások lettek a tényekviccek forrásai. Chuck Norrisnak még sohasem kellett adót fizetnie. Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát mielőtt a barátai figyelmeztethették volna hogy sztriptíztáncosnő van benne.

Chuck Norris miatt mosolyog a Mona Lisa. - Chuck Norris nem hord karórát. Chuck Norris mindegyik heréje nagyobb mint a többi.

A minőség és mennyiség nem számit csak sok legyen és jó. Chuck Norris nem alszik Chuck Norris vár. - Isten 6 nap alatt teremtette a világot.

Egy-két Chuck Norris-viccet ő is szeret Bő tíz éve tűntek fel az interneten először azok az eltúlzott szatirikus a maszkulinitást előtérbe helyező posztok melyek a színésszel voltak kapcsolatosak. Chuck Norris pörgő rúgása az elfogadott kivégzési módszer 16 országban. Az internetezők körében 2005 körül kezdett elterjedni az a mém hogy Chuck Norrist emberfeletti képességekkel felruházó humoros.

Gyere be nap mint nap. Orbán Viktor a magyar Chuck Norris 1. 50 éves érettségi bankett után ketten bolyonganak a kisváros utcáin.

Chuk Norris viccek 27. Még nincs értékelve. Az ember bal heréje nagyobb mint a jobb.

Mindenféle Chuck Norris vicc létezik és mind vicces ezért is volt nehéz kiválasztani a legjobb Chuck Norris vicceket. - Chuck Norris csak egyszer legózo. A NASA - nál zavarodottságukban hivatalosan meteornak nyilvánították és még.

Chuck Norris viccek nagy mennyiségben. Chuck Norris viccek poénok történetek. About Amikor Chuck Norris TV-t néz nem mernek.

Az vicc saját oldala. Chuck Norris viccek. 1966 likes 11 talking about this.


Pin By Horvath Lidia On Konyvek Chuck Norris Facts Humor Chuck Norris


Keptalalat A Kovetkezore Mezei Zsurlo Vicc Riendo A Carcajadas Chuck Norris Reir


Pin By Sz Zita On Vicces Chuck Norris Funny Humor


Pin By Megyesi Lajos On Humor Chuck Norris Funny Cute Humor


Pin By Nyasgem Joska On Idezetek Poen Humor Jokes Chuck Norris


Pin By Magocs Zoltan On H Chuck Norris Chuck Norris Facts Funny


Chuck Norris Disney Quotes Funny Movie Quotes Funny Humor


Humortal Chuck Norris Facts Chuck Norris Humor


Nemkutya Com Mosolyt Csal Az Arcodra Disney Quotes Funny Movie Quotes Funny Funny Quotes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel